mdg maatwerk

TEL: 0343-411067
MDG button webshop

Balustrade of vide

Wanneer uw woning is voorzien van een vide of balustrade, is het voor MDG Design een uitdaging om met een passende balustrade de juiste sfeer te creëren. Daarbij rekening houdend met de veiligheid en de wensen van de opdrachtgever. Daarbij is het mogelijk om de balustrade te voorzien van glas, roestvrijstaal of een stalen leuning. Ook is het mogelijk om een balustrade van roestvrijstaal met glas of zelfs alleen uit glas te maken, zodat er een zeer modern en strak ontwerp voor u gerealiseerd wordt.

Montage van een balustrade

Juist bij het monteren van een balustrade zal er eerst goed onderzocht moeten worden met wat voor een situatie we te maken hebben. Denkt u daarbij aan de kracht en de stevigheid die we uit de betonnen of houten vloer moeten halen. om absolute stevigheid en veiligheid (ook bij houten vloeren) te garanderen, is elke situatie uniek en vinden wij altijd een op maat gemaakte oplossing.

Roestvrijstaal en glas

Een balustrade gemaakt uit roestvrijstaal in combinatie met glas, is niet alleen erg veilig maar heeft ook een strakke en moderne uitstraling.Juist bij het monteren van een balustrade zal eerst goed onderzocht worden met wat voor vloer materiaal we te maken hebben, dit om absolute stevigheid (dus veiligheid) te garanderen. MDG Design heeft geen standaard producten, dus zullen wij voor elke situatie een juiste oplossing ontwikkelen. Zo is elk project, groot of klein, niet alleen een uitdaging voor mij, maar tevens ook een uitkomst voor u. Klikhier, voor meer foto materiaal of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Naar de fotoimpressie...