mdg maatwerk

TEL: 0343-411067
MDG button webshop

Trapleuningen RVS

Modern, strak, sjiek, luxe en duurzaam, dat zijn de trefwoorden van onze handgemaakte roestvrijstalen trapleuningen. Deze Trapleuningen worden met de grootste zorg en precisie gemaakt, gelast en geslepen. Ook hier in zijn wij net als bij het vervaardigen van smeedijzeren trapleuningen gespecialiseerd. Uiteraard zullen de meeste projecten ter plaatse worden gelast en geslepen. Op die manier zijn er geen koppelstukken nodig en wordt alles netjes zonder onderbrekingen gemonteerd.

Roestvrijstalen, design leuningen

Wanneer er naast veiligheid ook het design een belangrijke factor is, kunnen wij in goed overleg een dunne en subtiele trapleuning voor u ontwerpen.De rvs leuning kan vanaf 20 mm gemaakt worden en uiteraardt ook uit één stuk worden gemonteerd. Bij het maken van de keuze zullen wij u adviseren en met u meedenken. Zo kunnen er meerdere opties worden weergegeven, om tenslotte tot een passend resultaat te komen.

Wanneer er sprake is van grotere ruimtes, zoals winkels en openbare gebouwen dan zal vanzelf sprekend ook het formaat van de roestvrijstalen leuningen worden aangepast. Hier moet u denken aan railingwerk van 50 of zelfs 60 mm dik.

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn op het gebied van roestvrijstaal?

Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

Naar de fotoimpressie...